Kształcenie zawodowe Ośrodek szkolno-wychowawczy im. Piotra Janaszka
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE klasa II Branżowa
ZADANIE 22
Technologia gastronomiczna - 23.06.2020
Zajęcia praktyczne - 23.06.2020
ZADANIE 21
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 18.06.2020
Zajęcia praktyczne - 18.06.2020
ZADANIE 20
Technologia gastronomiczna - 16.06.2020
Zajęcia praktyczne - 16.06.2020
ZADANIE 19
Technologia gastronomiczna - 09.06.2020
Zajęcia praktyczne - 09.06.2020
ZADANIE 18
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 04.06.2020
Podstawy działalności w gastronomii - 04.06.2020
Zajęcia praktyczne - 04.06.2020
ZADANIE 17
Technologia gastronomiczna - 02.06.2020
Zajęcia praktyczne - 02.06.2020
ZADANIE 16
Podstawy działalności w gastronomii - 28.05.2020
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 28.05.2020
Zajęcia praktyczne - 28.05.2020
ZADANIE 15
Technologia gastronomiczna - 26.05.2020
Zajęcia praktyczne - 26.05.2020
ZADANIE 14
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 21.05.2020
Podstawy działalności w gastronomii - 21.05.2020
Zajęcia praktyczne - 21.05.2020
ZADANIE 13
Technologia gastronomiczna - 19.05.2020
Zajęcia praktyczne - 19.05.2020
ZADANIE 12
Bezpieczeństwo i higiena pracy cz. 1 - 14.05.2020
Bezpieczeństwo i higiena pracy cz.2 - 14.05.2020
Podstawy działalności w gastronomii - 14.05.2020
ZADANIE 11
Technologia gastronomiczna cz.1 - 12.05.2020
Technologia gastronomiczna cz.2 - 12.05.2020
Technologia gastronomiczna cz.3 - 12.05.2020
Zajęcia praktyczne - 12.05.2020
ZADANIE 10
Bezpieczeństwo i higiena pracy cz.1 - 07.05.2020
Bezpieczeństwo i higiena pracy cz.2 - 07.05.2020
Podstawy działalności w gastronomii - 07.05.2020
Zajęcia praktyczne - 07.05.2020
ZADANIE 9
Technologia gastronomiczna cz.1 - 05.05.2020
Technologia gastronomiczna cz.2 - 05.05.2020
Technologia gastronomiczna cz.3 - 05.05.2020
Zajęcia praktyczne - 05.05.2020
ZADANIE 8
Technologia gastronomiczna - 30.04.2020
Zajęcia praktyczne - 30.04.2020
ZADANIE 7
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 28.04.2020
Technologia gastronomiczna - 28.04.2020
Zajęcia praktyczne - 28.04.2020
Podstawu działalności w gastronomii - 28.04.2020
ZADANIE 6
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 23.04.2020
Technologia gastronomiczna - 23.04.2020
Zajęcia praktyczne - 23.04.2020
ZADANIE 5
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 21.04.2020
Podstawy działalności w gastronomii - 21.04.2020
Technologia gastronomiczna - 21.04.2020
Zajęcia praktyczne - 21.04.2020
ZADANIE 4
Podstawy działalności w gastronomii - 07.04.2020
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii - 07.04.2020
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - 07.04.2020
Zajęcia praktyczne - 07.04.2020
ZADANIE 3
Technologia gastronomiczna - 02.04.2020
Zajęcia praktyczne - 02.04.2020
ZADANIE 2
Podstawy działalności w gastronomii - 31.03.2020
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii - 31.03.2020
Technologia gastronomiczna z towaroznawstem - 31.03.2020
Zajęcia praktyczne - 31.03.2020
ZADANIE 1
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii - 26.03.2020
Podstawy działalności w gastronomii - 26.03.2020