foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
SOSW Adres: 62-570 Rychwał, ul. Konińska 46 tel. (063) 248-11-51 fax (063) 248-11-51 email: soswrychwal1@op.pl

Boczne Menu

KSZTAŁCENIE ZAWODOWE klasa I Branżowa

 

ZADANIE 22

Technologia gastronomiczna - 23.06.2020

 

ZADANIE 21

Podstawy działalności w gastronomii - 18.06.2020

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 18.06.2020

Zajęcia praktyczne - 18.06.2020

 

ZADANIE 20

Technologia gastronomiczna - 16.06.2020

 

ZADANIE 19

Technologia gastronomiczna - 09.06.2020

 

ZADANIE 18

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 04.06.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 04.06.2020

Zajęcia praktyczne - 04.06.2020

 

ZADANIE 17

Technologia gastronomiczna - 02.06.2020

 

ZADANIE 16

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 28.05.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 28.05.2020

Zajęcia praktyczne - 28.05.2020

 

ZADANIE 15

Technologia gastronomiczna - 26.05.2020

 

ZADANIE 14

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 21.05.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 21.05.2020

Zajęcia praktyczne - 21.05.2020

 

ZADANIE 13

Technologia gastronomiczna - 19.05.2020

 

ZADANIE 12

Bezpieczeństwo i higiena pracy cz. 1 - 14.05.2020

Bezpieczeństwo i higiena pracy cz. 2 - 14.05.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 14.05.2020

 

ZADANIE 11

Technologia gastronomiczna cz.1 - 12.05.2020

Technologia gastronomiczna cz.2 - 12.05.2020

Technologia gastronomiczna cz.3 - 12.05.2020

 

ZADANIE 10

Bezpieczeństwo i higiena pracy cz.1 - 07.05.2020

Bezpieczeństwo i higiena pracy cz.2 - 07.05.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 07.05.2020

Zajęcia praktyczne - 07.05.2020

 

ZADANIE 9

Technologia gastronomiczna cz.1 - 05.05.2020

Technologia gastronomiczna cz.2 - 05.05.2020

Technologia gastronomiczna cz.3 - 05.05.2020

 

ZADANIE 8

Podstawy działalności w gastronomii - 30.04.2020

Technologia gastronomiczna - 30.04.2020

Technologia gastronomiczna - 30.04.2020

 

ZADANIE 7

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 28.04.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 28.04.2020

Technologia gastronomiczna - 28.04.2020

Zajęcia praktyczne - 28.04.2020

 

ZADANIE 6

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 23.04.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 23.04.2020

Technologia gastronomiczna - 23.04.2020

Zajęcia praktyczne - 23.04.2020

 

ZADANIE 5

Bezpieczeństwo i higiena pracy - 21.04.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 21.04.2020

Technologia gastronomiczna - 21.04.2020

Zajęcia praktyczne - 21.04.2020

 

ZADANIE 4

Technologia gastronomiczna z towaroznawstem - 07.04.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 07.04.2020

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii - 07.04.2020

Zajęcia praktyczne - 07.04.2020

 

ZADANIE 3

Technologia gastronomiczna - 02.04.2020

Zajęcia praktyczne - 02.04.2020

 

ZADANIE 2

Podstawy działalności w gastronomii - 31.03.2020

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii - 31.03.2020

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - 31.03.2020

Zajęcia praktyczne - 31.03.2020

 

ZADANIE 1

Technika i bezpieczeństwo w gastronomi - 26.03.2020

Podstawy działalności w gastronomii - 26.03.2020

Zajęcia praktyczne - 26.03.2020

nabor ogolny

Bezpieczne Wakacje

logo stopwarzyszenie

logo wspolpraca